
Mięta – właściwości lecznicze, uprawa, przepisy na napoje
Mięta to niezwykle popularna roślina. Znajduje swoje zastosowanie jako dodatek do różnych dań oraz jako suplement diety między innymi podnoszący odporność. Mięta - co to za roślina? Mięta należy do roślin z rodziny jasnowatych. Przede wszystkim rośnie w Europie, Azji...

Syrop klonowy – zdrowa słodkość o wielu zastosowaniach
Syrop klonowy to popularny dodatek do dań, a w szczególności do amerykańskich naleśników. Dzięki swoim prozdrowotnym właściwościom doceniany jest przez osoby dbające o swoją dietę oraz zdrowy styl życia. Właściwości Syrop klonowy składa się głównie z wody. Stanowi ona...

Dieta na endometriozę – produkty, które warto jeść
Endometrioza jest niebezpieczną chorobą, która dotyka ok. 10% kobiet. Głównym objawem choroby są przewlekłe bóle podbrzusza, wzdęcia i zaparcia, a nieleczona może prowadzić nawet do bezpłodności. Wyniki badań wskazują na dietę jako czynnik, który zmniejsza...

Cykoria – niskokaloryczna bomba witaminowa
Cykoria to warzywo posiadające wiele prozdrowotnych właściwości. Ponieważ posiada mało kalorii, dlatego można włączyć ją jako składnik do niemal każdej diety. Cykoria - co to za warzywo? Cykoria należy do roślin astrowatych, to roślina zielna. Występuje w 8 gatunkach....
Znajdź najbliższą placówkę diagnostyczną
No Results Found
The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.
No Results Found
The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Diagnozujmy 2020. Wszelkie prawa zastrzeżone.